Privatlivspolitik

Julie F.

Norsk Aktiv Hundeelsker

 0
1799 København V, Danmark

Beskrivelse

Hei på deg! Mitt navn er Julie, og jeg er en norsk pige der studerer i København.

KORT VERSJON:

Jeg elsker hunder. Jeg vil gjøre alt for at tilpasse meg etter dine behov for din hund. Jeg ønsker meg en hund selv, men fordi det ikke passer akkurat nå vil jeg møte hunder gjennom å hjelpe deg med pass og lufting. Jeg er student, og jobber deltid, jeg liker friluft, grafisk design og å være sosial. Ta kontakt for en hyggelig prat!

LANG VERSJON:

Jeg flyttet til København for 3 år siden, og studerer nå på KEA. Jeg er glad i friluft, turer, fjellturer (i Norge), digital tegning og lesing. Jeg har vokst opp med store hunder i nærmeste familie, og har vært godt vandt med hunder helt fra jeg var lille. Gjennom familie har jeg erfaring med Berner Sennen, Flatcoat Retriver, stor korthåret gatemix og Engelsk Springer Spaniel. Jeg har ingen direkte erfaring med å eie hund selv, men har de siste to år lest riktig mye fordi jeg vil gå til anskaffelse av hund når hverdagen min passer det.

Jeg bor i Carlsberg området som er et nytt og rolig område, med flere parker i nærheten. Den nærmeste lille park er kun 150m fra vår inngangsdør, og utover dette Søndermarken og Frederiksberg have med store, flotte, grønne områder kun 10 og 15 min gåtur unna. Jeg vil kunne gi din hun en trygg plass å oppholde seg, med to voksne mennesker. Leiligheten er stille, og områdene utenfor inngangsdøren er også rolige og ikke særlig trafikkert. Jeg vil bruke all min tid på å passe på at din hund alltid har det godt og blir stimulert etter sine behov. Jeg er også svært glad i å kose og stelle med hunder, så hvis hunden ønsker det vil den bli klappet og kost med så lenge den vil. Jeg tar gledelig imot spesielle ønsker for din hund, ang lufting, varighet, leketid, osv, uansett hva du er bekymret for så vil jeg høre det og se om jeg kan hjelpe deg.

De to raser jeg er mest interessert i å skaffe meg selv er Nova Scotia Duck Tolling Retriever og Australsk Shepherd. Når jeg skaffer meg hund selv er det viktig for meg at vi kan trene mye sammen, hvor både lydighetstrening og agility virker utrolig spennende. Jeg gleder meg til den tiden kommer, men per nå vil jeg sette utrolig stor pris på å kunne passe din hund for å bli mere kjent med personligheten dens, ansvaret og bli kjent med flere raser.

Jeg har foto erfaring fra tidligere studier og driver med litt hobby-fotografi, så hvis du tillater at jeg tar bilder av din hund så vil du måske få et flott bilde av din hund du kan henge på veggen eller ha som bakgrunnsbilde på din telefon. :)


Mit hjem

Boligtype:
Lejlighed
Have:
Ingen
Mindre børn i hjemmet:
Nej
Kæledyr i hjemmet:
Ingen

Jeg ønsker at passe

  • Allowed Hvalpe og unghunde
  • Allowed Voksne hunde
  • Allowed Ældre hunde
  • Allowed Lille (op til ca. 10 kg)
  • Allowed Mellem (ca. 10-25 kg)
  • Not allowed Stor (over 25 kg)
Hvalp/Unghund
Voksen
Ældre
Lille
Middel
Stor


Bedømmelser